Vill du bidra med din kompetens för ny och långsiktig kärnkraft?

KSU, Kärnkraftsäkerhet och Utbildning AB, har utbildningsavdelningar på flera platser längs Sveriges vackra kust, från vårt huvudkontor som ligger i Nyköping till våra träningsanläggningar som ligger i nära anslutning till kärnkraftverken i Forsmark, Oskarshamn och Ringhals. Våra utbildningar genomförs i fullskaliga simulatorer samt i moderna och flexibla lärmiljöer. 

KSU är inne i en spännande tillväxt för att säkerställa kompetens för ny och långsiktig kärnkraftsdrift och verkar under samlingsnamnet Training Service Provider, såväl nationellt som internationellt.  Som medarbetare blir du en viktig kugge för att skapa KSU:s framtid! Vi ger dig möjlighet att utvecklas med företaget och inom Vattenfall.

Vi söker ständigt efter nya talanger… är du en av dem?

Våra aktuella lediga tjänster annonseras på Vattenfall.se, du når dem där eller genom vår hemsida www.ksu.se. Kika om det finns någonting som kan vara intressant just för dig. Annars, anmäl dig gärna till vår Talangpool via intresseanmälan nedan så håller vi kontakten för framtida karriärmöjligheter inom KSU och Vattenfall.

Lägg till ditt CV
          • Landsnumret har redan valts